Ens han proposat…

El Mercat de les Flors ens proposa una sessió del taller de l’espectador:
El proper divendres 14 de març està prevista una sessió del taller de l’espectador del Mercat de les Flors dedicada al flamenc. Es tracta d’una sessió en la que hi haurà una xerrada amb l’artista sevillà Pedro G. Romero i després un espectacle de la bailaora Sònia Sánchez, amb qui podrem conversar una estona un cop acabada la funció.
Oferim als socis d’#AsSocPerla un codi promocional que tot plegat només surt per 9 €.

 

Pedro G. Romero. Artista i aficionao flamenco.Escultor, pintor, performer, autor teatral, guionista, crític d’art, assagista i expert en flamenc. Llicenciat en Belles Arts a Sevilla, ciutat on viu i treballa. El tema central del seu treball és la reflexió i la recerca sobre la imatge com a punt de resistència davant el temps, ja sia un temps històric, biològic, psicològic o verbal. En els seus treballs es constata una preocupació constant per la desaparició de l’autoria. Es podria dir que aquestes imatges i aquests escrits semblen signes que no són humans. El 1986 fa la seva primera exposició individual i el 1988 exposa Magatzem d’idees a la sala Montcada de la Fundació la Caixa, a Barcelona. Entre el 1988 i el 1992 mostra a la Galería Fúcares de Madrid exposicions com R.A.R.O. i Un mundo raro. Va projectar La sección áurea, títol de l’exposició del 1989 a la Fundación Luis Cernuda de Sevilla. Des del 1987 comença a exposar les seves sèries sobre la bomba atòmica, com El tiempo de la bomba (sala d’Unicaja, Màlaga, 1993) o El saco de la risa (Galería Tomás March, València, 1995) o El fandango de la bomba (Diputación de Huelva, 1996). També fa exposicions individuals en ciutats com Barcelona, Nova York o Milà, i països com el Brasil o Alemanya. Des de l’any 2000 treballa en els projectes de l’Archivo F.X. i Máquina P.H., en què té com a material de treball la iconoclàstia i el flamenc, respectivament.

La seva obra està en col·leccions com la del MACBA, la de la Fundació “La Caixa”, el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, el Museo de Bellas Artes d’Àlaba, la Diputación de Granada i el Centro Andaluz de Arte Contemporáneo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s