Aventura “Dansa d’Agost”

No deixaré refredar les sensacions per explicar aquesta aventura que ens ha fet gaudir l’#AsSocPerla. Potser “aventura” semblarà una paraula massa gran, però per una afeccionada al teatre i a estones “actriu amateur”, poder participar en un taller com aquest amb el Ferran Utzet, que generosament ens ha ofert el seu temps i la seva il·lusió, ha estat tot un luxe.

Bé, baixem una mica!

“Dansa d’agost” d’en Brian Friel, una obra fantàstica, dolça, romàntica, trista,…, la vaig veure fa més de 20 anys, la temporada 1992-93 al Teatre Lliure de Gràcia, amb l’Emma Vilarasau, l’Anna Lizarán, el Ramon Madaula, la Muntsa Alcañiz,… No ho recordava, però llegint-la per preparar la lectura, em vaig adonar que era aquella obra que ens va enlluernar i que va fer que ens enganxéssim, si cabia, encara més al teatre!

Aquests dos dies, dilluns al local de La Perla 29 i dimarts al bar de la Biblioteca de Catalunya, ens han apropat i ens han ensenyat cóm es comença a gestar una obra, cóm és el primer contacte dels actors amb el text. Poder descobrir amb el Ferran a la Kate, la Maggie, l’Agnes, la Rose, la Chris, a en Michael, en Gerry i a l’oncle Jack, que et vagi explicant com ell els veu, cóm se’ls imagina i, de passada, cóm entén ell el teatre, ha estat molt enriquidor!

Ens ha transmès, crec que parlo per boca de tots els participants, la seva sensibilitat, capacitat i entusiasme.

Felicitats per la iniciativa!

Gemma Marcó
#AsSocPerla

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s